L´artista Rosa Solano guanya el V Concurs de Pintura i Escultura

Ja tenim guanyadors del V Concurs de Pintura i Escultura, que organitza biennalment el Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. El Museu fa públic avui a través del web municipal el veredicte del jurat, ja que l'acte de lliurament s'ha hagut de suspendre a causa de la pandèmia. L'exposició amb les obres seleccionades es podrà visitar a Can Caralt fins al 10 de gener.

De diumenge 6 desembre 2020 fins a diumenge 10 gener 2021

El primer premi, dotat amb 1.500 euros, és per a Rosa Solano, de Barcelona, amb una pintura de tècnica mixta sobre tela titulada Couturieres - Bleu. El segon premi reconeix l'obra de Miquel Arnau Lladó, d'Argentona, amb la pintura de tècnica mixta sobre fusta, sense títol. Finalment, el tercer premi ha destacat la proposta presentada pel tàndem format per Mireia Oliva i Pere Bàguena, de Cabrera de Mar, amb l'escultura de fusta i ferro, titulada L'origen. Els tres premiats faran una exposició conjunta el 2021 i la guanyadora, una exposició individual el 2022.

En total hi han participat 77 artistes, dels quals 11 són de Llavaneres, 44 de Mataró i el Maresme, 18 de Barcelona i comarques barcelonines, 3 de les comarques de Girona i 1 de França. El jurat l'han format Agit Baqué, directora de l'espai cultural La Destil·leria de Mataró, Ainhoa González, llicenciada en Història de l'Art i museòloga, i Núria Poch, directora del Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró–Col·lecció Bassat.